Miten saada isompi muna piiskaa pyllylle

miten saada isompi muna piiskaa pyllylle

Tiedoks vaan, että mulla on myös kovempaa tavaraa kuin toi lapsellinen ratsupiiska. Tero voihkaisi, mutta ei uskaltanut sanoa mitän. Turpa kiinni komensi Antti. Antti komensi välillä enemmän intohimoa siihen hommaan! Susta tulee mun vakipano. Antti ilmeisesti oli tyytyväinen Teroon, sillä hän suostui Teron pyyntön. Remmit oli kiristetty niin, että kädet osoittivat lähes suoraan ylöspäin. Sä oot huora, joka haluaa levittä ja jakaa persettän ja sun on parasta tottua siihen ajatukseen. Mä en oo homo Jumalauta, väitätsä mua homoksi, häh? Antti huusi Tero kumartui, otti pakaroistaan kiinni ja levitti niitä siten että pyllyaukko tuli esille. Kun Tero oli nukahtamaisillaan aikaa oli kulunut paljon ja Tero oli kaikesta kokemastaan varsin väsynyt ovi vihdoin taas aukeni ja valot syttyivät. Antti ivaili: pippelin alue täytyy olla erityisen siisti, muutenhan joku voisi kuvitella, että Anu on poika. Lopetettuaan työnsä, Antti totesi: Hiukset saavatkin sitten kasvaa kunnolla, niin kuin tytöillä kuuluu. Maattuaan vähän aikaa Teron pällä kunnes kaikki sperma oli tyhjentynyt Teron sisän, Antti nousi ja poistui huoneesta.

Amsterdam huorat seksikauppa jyväskylä

Antti työnsi enematulpan syvälle Teron pyllyyn ja kiristi sen kiinni tulpassa olevasta vivusta. Tero joi veden hetkessä; hän ei ollut juonut tunteihin. Antti poistui hetkeksi oven taakse ja palasi ison laatikon kanssa. Tero tunsi miten suoleen valui nestettä. No niin, nyt sun pimppis alkaa olla panokunnossa. Näytä sitä reikä kunnolla! Lopetettuaan kourimisen Antti käski Teroa nuolemaan pepussa olleet sormet. Varteenotettavia vastauksia tuli vain pari. Antti sanoi rauhallisesti: hengitä nenän kautta, muuten tukehdut. Saatanan Pimpsa teki pahan virheen rimpuillessaan jälleen.

miten saada isompi muna piiskaa pyllylle

jossei sun asenne muutu. Sitä hän nuoli usein. Kun Teron peppu alkoi hitaasti tottua liikkeeseen, Antin työnnöt nopeutuivat. Tätä jatkui kauan, Terosta se tuntui ikuisuudelta, hän alkoi taas itkeä ja kyyneleet sekoittuivat suusta tulevaan limaan ja Antin kullista tuleviin eritteisiin. Turpa kiinni ja pysy paikallasi, saat vielä 30 iskua, jotka sä lasket, ja levitä ne haarasi, että näen samalla sun pyllyreiän Tero levitti haaransa ja alkoi itkien laskea. Koska huoneen lattia oli melko mukava, Tero yritti nukkua, mutta tapahtuneet pyörivät pässä niin ettei saanut unta. Antti seisoi jo portaiden alapässä raivoisa ilme kasvoillaan. Sakke tykkäsi myös naida Teroa heavy-musiikin soidessa kovaa taustalla. Antti oli pakottanut Teron laittamaan toisen käden kaikki sormet pyllyreikän.Joyourself adult massage videos

Antti otti Teron hiuksista kiinni ja veti Teron portaita alas. Tässä olikin ensimmäisen päivän anti. Onkos sua koskaan muuten naitu seisaaltaan? Kettingit kiristivät Teron jalkoja lattian suuntaan. Nuoltuaan Antin kullia kymmeniä minuutteja eri puolilta kullia ja karvaisia kiveksiä Antti ohjasi Teron pätä ja kieltä Antti vihdoin sanoi nyt riittä. Antti oli raiskannut sen jo niin usein. Seinät tuntuivat olevan betonia; kopin ovi oli tukevaa metallia, saranat olivat toisella puolella ja aukko oli hyvin pieni eli käytännössä Teron tilanne oli aivan toivoton. Antti totesi tiukasti ja laittoi kaulapantaan taan ketjun kiinni. Tero ei ollut suojatun elämänsä aikana koskaan kokenut mitän niin tuskallista. Otappas sitten lasti suuhun ja niele joka pisara Antti työnsi kullinsa Teron suuhun ja laukesi melkein heti; koko suu täyttyi spermasta; sitä oli niin paljon, että osa valui Teron suunpielistä. Vähän intohimoa siihen, kuulitko! Aluksi tämä ei tuntunut miltän, mutta vähitelleen kipu koveni niin paljon, että Teron oli pakko huuttaa. Tämän jälkeen Antti ei vienytkän Teroa takaisin huoneeseen missä on pukki, vaan taas uuteen huoneeseen käytävän toisessa pässä.

miten saada isompi muna piiskaa pyllylle